LESROOSTER klik hier

Ben je op zoek naar een yogastudio waar je verschillende vormen van yoga kunt beoefenen? In Den Bosch moet je dan bij Yoga Point zijn. Wij zijn een professionele en moderne yogastudio waar iedereen terecht kan. Of je nu beginner bent of gevorderd, wij zijn er voor iedereen die graag yoga wil doen.

Voordelen yoga

Yoga is ontstaan in India maar inmiddels helemaal ingeburgerd in Nederland. Als yoga op een goede manier beoefend wordt, heeft het een positief effect op lichaam en geest.
Veel mensen gebruiken yoga om hun stressniveau te verlagen. Yoga is niet alleen goed voor de mentale gezondheid, ook lichamelijk brengt het positieve effecten met zich mee. De oefeningen maken het lichaam sterker. Yoga brengt dus rust en ontspanning. In de yogalessen van Yoga Point in Den Bosch komen verschillende oefeningen aan bod.

Kwaliteit

Yoga Point heeft verschillende studio’s door heel Nederland. Je kunt niet alleen yoga volgen in Den Bosch maar ook in Amsterdam, Utrecht of Dordrecht. Er is altijd een yogastudio bij jou in de buurt. Wij bieden dagelijks verschillende soorten yoga aan. Wij hebben professionele yogadocenten en geven dan ook alleen yogalessen van hoge kwaliteit. Nog een voordeel is dat je bij ons nooit vastzit aan lange abonnementen. Het is zelfs mogelijk om het abonnement tussentijds stop te zetten. Daarnaast ben je geheel vrij om lessen te volgen wanneer het je uitkomt. En deze goede service kunnen we ook nog eens aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Proefles

Wil je kijken of yoga iets voor je is? Volg dan een proefles yoga in Den Bosch. Je kunt de proefles makkelijk zelf online regelen. Ook de andere lessen zijn eenvoudig online te reserveren. Op het lesrooster staat de intensiteit van de lessen aangegeven zodat je de juiste keuze kunt maken. Als je vooral wilt ontspannen kies je voor een les met een lage intensiteit. En als je vooral inspannend bezig wilt zijn ga je voor een les met een hoge intensiteit. Kijk ook bij het lesaanbod om te zien wat de inhoud van de verschillende lessen is.  We bieden verschillende soorten yoga aan in Den Bosch. Denk hierbij aan Ashtanga yoga, Power yoga, Hatha yoga of Yin yoga. We hebben voor iedereen een geschikte yogales.

Meer weten?

Je bent natuurlijk van harte welkom voor een proefles yoga in Den Bosch. Wil je meer informatie? Neen dan contact met ons op.

Ga naar homepage