Maike Stoepker

Maike Stoepker

Vinyasa

Ontdek de kracht van Vinyasa yoga met Maike Stoepker bij Yoga Point Nijmegen. Als ervaren Vinyasa yogadocent biedt Maike een unieke ervaring waarbij harmonie en vitaliteit samenkomen. Met haar deskundige begeleiding leer je de flow van ademhaling en beweging te omarmen, waardoor je flexibiliteit, kracht en balans ontwikkelt. Kom naar Yoga Point Nijmegen en ervaar de transformatieve effecten van Vinyasa yoga onder de zorgzame leiding van Yogadocent Maike Stoepker.

Maike Stoepker

Maike Stoepker

Wat ben je voor persoon en wat is jouw achtergrond en historie als yogabeoefenaar en yogadocent?

Ik kreeg in de jaren 90 al yoga op mijn dans- en theateropleiding, maar ik vond het toen vooral saai. “Yoga, niets voor mij.” Dacht ik. 😉 Tot ik in 2007 Svahayoga Amsterdam binnenliep.

Bij Svaha komen vinyasa, muziek en filosofie samen. Na mijn eerste les was ik overrompeld, blij en met tranen in mijn ogen. Vanaf dat moment is yoga in mijn leven. In gelukkige tijden en slechtere tijden. Yoga is elke keer weer intunen in het nu.
Na mijn verhuizing naar Nijmegen bleef ik bij Svaha lessen volgen. En deed ik er mijn 500 uur teacher training. Sindsdien geef ik les, meestal vinyasa lessen, soms een hatha les.

Wat inspireert jou in het beoefenen en onderwijzen van yoga?

De verdieping in gaan.

Welke yogastijl onderwijs je en wat kunnen studenten verwachten van jouw lessen?

Ik geef Vinyasa lessen. Vanuit mijn opleiding heb ik aandacht voor alignment meegekregen. Ik kijk elke les naar wat ik kan aanreiken zodat een student in zichzelf verdieping, of rust, of energie kan ervaren. Wat er nodig is, op het moment.

Maike Stoepker

Favoriete quote

“Yoga is about being real so keep it real.” – Gösta van Dam. “

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.

Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl