Wida Hedayat

Wida Hedayat

Yin


Beoefen Yin Yoga met yogadocente Wida Hedayat bij Yogapoint Nijmegen. Wida, een ervaren yogadocente, biedt yogalessen op elk niveau.


Wat ben je voor persoon en wat is jouw achtergrond en historie als yogabeoefenaar en yogadocent?

Ik ben opgegroeid in een familie van artsen en apothekers. Als kind was ik leerling van een school voor Ayurvedische geneeswijze. Ik was altijd in de natuur te vinden. Nieuwsgierig naar alles wat daar leefde en groeide, en om te leren van de Ayurvedische kennis over voeding en kruiden. Ik leefde met het ritme van de natuur. Toen al leerde ik Yoga kennen via mijn leraar op de Ayurvedische school. Later in mijn leven heeft Yoga mij in moeilijke tijden geholpen om de balans te hervinden in lijf en geest. Ruim tien jaar ben ik gediplomeerd docent in Yin Yoga en Hatha Yoga. Momenteel verdiep ik me in Kundalini Yoga.

Wat inspireert jou in het beoefenen en onderwijzen van yoga?

Yoga laat mij het geheel ervaren, waarbij lijf en geest in harmonie functioneren, zowel naar binnen als naar buiten toe. Door de beoefening van Yoga voel ik de verbinding met mezelf en mijn omgeving. Het geeft me energie, rust en ontspanning. Door samen Yoga te beoefenen, inspireren we elkaar. Daarom geef ik graag les.


Welke yogastijl onderwijs je en wat kunnen studenten verwachten van jouw lessen?

Bij Yogapoint geef ik les in Yin Yoga. Op een rustige en zachte manier zal ik de student begeleiden bij de oefeningen. Soms zal ik een beetje Oosterse wijsheid vanuit mijn kennis van de Ayurvedische geneeskunde en Chinese geneeswijze toevoegen aan de uitleg van een oefening.

yogavormen

Favoriete quote/boek

Momenteel lees ik graag boeken over Ikigai: Japanse wijsheden die gaan over een gezond en gelukkig leven.


Blog & Nieuws

Yogapoint Community Avond 
12 July

Yogapoint (gratis) Community Avond

Yogapoint Nijmegen
12 juli

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze volgende Yogapoint Community Avond. Connect met andere leden en verrijk je yoga kennis met een mini-workshop of filmavond.

Simon Borg Olivier Workshops

Yogapoint Nijmegen
20 – 22 September

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de internationaal geprezen yogaleraar Simon Borg Olivier een exclusieve workshop zal leiden bij Yogapoint Nijmegen.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl