Breathwork in Nijmegen

Verdiep je ademhaling en vind innerlijke rust met Breathwork

Ontdek de transformerende kracht van Breathwork bij Yogapoint Nijmegen. Ben je op zoek naar een les die je ademhaling verdiept, stress vermindert en innerlijke balans herstelt? Kom dan naar Yogapoint Nijmegen om tot rust te komen en jezelf op te laden.

Wat is Breathwork?

Breathwork is een krachtige les die zich richt op bewuste ademhalingstechnieken om fysieke, mentale en emotionele heling te bevorderen. Het omvat specifieke ademhalingspatronen en oefeningen die diep contact maken met je ademhaling mogelijk maken en de kracht ervan benutten.

Door bewust te ademen en je ademhaling te sturen, kun je stress en spanning verminderen, je zenuwstelsel kalmeren en een diepe staat van ontspanning bereiken. Breathwork kan ook dienen als een krachtig hulpmiddel om emoties te verkennen, blokkades los te laten en een gevoel van innerlijke rust en balans te herstellen.

Wat zijn de voordelen van Breathwork?

Breathwork biedt talrijke voordelen die zowel je fysieke als mentale welzijn ten goede komen. Door regelmatige beoefening van Breathwork kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Stressvermindering en diepe ontspanning: Het helpt je om diep in je lichaam te ontspannen en stress te verminderen, waardoor je een gevoel van rust en kalmte ervaart.
  • Verbeterde ademhalingspatronen: Door bewuste ademhalingstechnieken te beoefenen, kun je je ademhaling verdiepen en verbeteren, waardoor je meer zuurstof en energie naar je lichaam kunt brengen.
  • Emotionele heling en loslaten: Het nodigt uit om bewust contact te maken met je emoties, oude patronen los te laten en ruimte te creëren voor emotionele heling en groei.
  • Innerlijke transformatie en bewustwording: Het kan diepgaande inzichten en verschuivingen in bewustzijn teweegbrengen, waardoor je persoonlijke groei en zelfontdekking kunt ervaren.
  • Verbinding met het lichaam en de geest: Door je aandacht naar je ademhaling te brengen, kun je een diepere verbinding creëren tussen je lichaam en geest, wat leidt tot meer balans en welzijn.

Breathwork bij Yogapoint Nijmegen

Wil je Breathwork ervaren? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we inspirerende Breathwork lessen aan die je uitnodigen om je ademhaling te verdiepen, stress te verminderen en innerlijke balans te herstellen. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten van Breathwork op zowel lichaam als geest.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl