Breathwork in Nijmegen

Verdiep je ademhaling en vind innerlijke rust met Breathwork

Ontdek de transformerende kracht van Breathwork bij Yogapoint Nijmegen. Ben je op zoek naar een les die je ademhaling verdiept, stress vermindert en innerlijke balans herstelt? Kom dan naar Yogapoint Nijmegen om tot rust te komen en jezelf op te laden.

Wat is Breathwork?

Breathwork is een krachtige les die zich richt op bewuste ademhalingstechnieken om fysieke, mentale en emotionele heling te bevorderen. Het omvat specifieke ademhalingspatronen en oefeningen die diep contact maken met je ademhaling mogelijk maken en de kracht ervan benutten.

Door bewust te ademen en je ademhaling te sturen, kun je stress en spanning verminderen, je zenuwstelsel kalmeren en een diepe staat van ontspanning bereiken. Breathwork kan ook dienen als een krachtig hulpmiddel om emoties te verkennen, blokkades los te laten en een gevoel van innerlijke rust en balans te herstellen.

Wat zijn de voordelen van Breathwork?

Breathwork biedt talrijke voordelen die zowel je fysieke als mentale welzijn ten goede komen. Door regelmatige beoefening van Breathwork kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Stressvermindering en diepe ontspanning: Het helpt je om diep in je lichaam te ontspannen en stress te verminderen, waardoor je een gevoel van rust en kalmte ervaart.
  • Verbeterde ademhalingspatronen: Door bewuste ademhalingstechnieken te beoefenen, kun je je ademhaling verdiepen en verbeteren, waardoor je meer zuurstof en energie naar je lichaam kunt brengen.
  • Emotionele heling en loslaten: Het nodigt uit om bewust contact te maken met je emoties, oude patronen los te laten en ruimte te creëren voor emotionele heling en groei.
  • Innerlijke transformatie en bewustwording: Het kan diepgaande inzichten en verschuivingen in bewustzijn teweegbrengen, waardoor je persoonlijke groei en zelfontdekking kunt ervaren.
  • Verbinding met het lichaam en de geest: Door je aandacht naar je ademhaling te brengen, kun je een diepere verbinding creëren tussen je lichaam en geest, wat leidt tot meer balans en welzijn.

Breathwork bij Yogapoint Nijmegen

Wil je Breathwork ervaren? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we inspirerende Breathwork lessen aan die je uitnodigen om je ademhaling te verdiepen, stress te verminderen en innerlijke balans te herstellen. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten van Breathwork op zowel lichaam als geest.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl