Volg hier een gratis online pilates les van Yogapoint Den Bosch (deze les is in het Engels):

Opzoek naar pilates lessen in Den Bosch? Yogapoint verzorgt meerdere lessen per week, zowel in de ochtend als in de avond en het weekend. Er is dus altijd wel een mogelijkheid om een pilates les te volgen bij Yoga Point Den Bosch.

De lessen vinden plaats in een ruim opgezette, lichte, moderne studio, waarvan de entree zich bevindt tegenover de Kinepolis bioscoop. De yogaruimte (shala) is gelegen boven de Bagel & Beans.

Waarom Pilates bij Yoga Point Den Bosch?

Pilates en yoga hebben een aantal raakvlakken. Toch zijn er ook wel degelijk verschillen. Zo richt pilates zich meer op de core (het centrum) van het lichaam en zijn de oefeningen doorgaans wat meer dynamisch en bewegelijk. Yoga en pilates vullen elkaar goed aan en bij Yogapoint worden beiden ook veelvuldig aangeboden. Bekijk het uitgebreide rooster van Yogapoint Den Bosch hier.

Onze abonnementen zijn flexibel. Je kunt gemiste lessen in dezelfde maand nog inhalen en deelnemen aan alle lessen en in alle Yogapoint studio’s en online. Er zijn abonnementen die per maand lopen en je kunt ook kiezen voor een jaarlijks abonnement en zo meer korting ontvangen. Alle tarieven vind je hier.

Een les boeken kan eenvoudig via het lesrooster van Den Bosch of via de hierboven genoemde tarievenpagina. Het is al mogelijk om 5 lessen te proberen voor 15 Euro.

Voor wie zijn de lessen?

De pilates lessen bij Yoga Point Den Bosch zijn voor iedereen. Als een oefening te zwaar is, kun je altijd rust nemen en het zo langzaam opbouwen. Er zijn vaak ook alternatieven mogelijk in het geval van een blessure. Laat het je er dus niet van weerhouden om met de lessen te starten.

We begrijpen hoe belangrijk evenwichtige training is voor onze klanten en hoe Pilates hieraan kan bijdragen. Of je nu een beginnend sporter bent of een professionele yogi: Yogapoint heeft voor ieder niveau geschikte lessen. Een aantal pilates lessen worden tevens gegeven in het Engels. Indien dit het geval is staat het duidelijk in het lesrooster vermeld.

Belangrijke punten Pilates bij Yogapoint Den Bosch:

  • Yogapoint biedt een diversiteit aan Pilates lessen in Den Bosch
  • Pilates kan dienen als goede aanvulling op je Yoga routine
  • Er zijn Pilates lessen beschikbaar voor ieder niveau
  • Met een abonnement kun je aan alle lessen deelnemen, ook online.

Pilates lessen bij Yogapoint Den Bosch

Bij Yogapoint in Den Bosch kun je diverse pilateslessen volgen. Het aanbod is ruim en divers, zodat er voor ieder niveau en elke voorkeur een geschikte pilatesles te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een rustige les om te ontspannen, of juist een meer intensievere workout wilt, Yogapoint biedt het allemaal.

Je kunt bij Yogapoint kiezen uit verschillende soorten pilates lessen, zoals:

  • Pilates Basics: Een class voor beginners om de basisprincipes van pilates te leren.
  • Pilates Fusion: Een combinatie van pilates en yoga voor een complete workout.
  • Power Pilates: Een krachtige workout om je spieren te versterken en je uithoudingsvermogen te verbeteren.
  • Pilates Flow: Een les waarbij de oefeningen vloeiend in elkaar overlopen voor een ontspannen workout.

Naast deze lessen biedt Yogapoint ook nog andere variaties binnen de pilatesles, zodat er voor iedereen een geschikte optie is. Bij Yogapoint Den Bosch ben je in goede handen en geniet je van een veilige en ondersteunende omgeving tijdens je pilatesles.

Voordelen van pilates als aanvulling op yoga

Naast yoga kan pilates een mooie aanvulling zijn op je practice. Pilates helpt bij het versterken van de spieren, verbeteren van de flexibiliteit en kan zorgen voor een evenwichtige workout. De focus bij pilates ligt voornamelijk op het versterken van de core spieren, wat kan bijdragen aan een betere houding en minder kans op blessures.

Wanneer je pilates beoefent naast yoga, kun je genieten van een holistische benadering van lichaamsbeweging en welzijn. Yoga richt zich meer op ontspanning en meditatie, terwijl pilates zich voornamelijk richt op het versterken van de spieren en het verbeteren van de flexibiliteit. Samen kunnen ze zorgen voor een perfecte balans tussen lichaam en geest.

Bij Yogapoint in Den Bosch kun je verschillende soorten pilateslessen volgen, van beginner tot gevorderde niveau. Ontdek zelf hoe pilates kan bijdragen aan een evenwichtige workout en ervaar de voordelen van deze mooie aanvulling op yoga.

Pilates voor ieder niveau

Yogapoint in Den Bosch biedt pilateslessen aan die geschikt zijn voor ieder niveau, van beginners tot gevorderden. Of je nu net begint met pilates of al meer ervaring hebt, er zijn verschillende opties en variaties binnen de lessen om aan te sluiten bij jouw niveau.

De docenten bij Yogapoint zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je op een ontspannen manier de voordelen van pilates kunt ervaren. Of je nu werkt aan het versterken van je spieren of het verbeteren van je flexibiliteit, bij Yogapoint vind je de juiste tools en begeleiding om dit te bereiken.

Ontdek hoe pilates bij Yogapoint kan bijdragen aan jouw persoonlijke doelen en welzijn, ongeacht je niveau of ervaring.

Pilates aanvulling op yoga

Pilates is de ideale aanvulling op yoga en kan helpen bij het versterken van spieren, verbeteren van flexibiliteit en creëren van balans in je lichaam. Bij Yogapoint kun je kiezen uit een divers aanbod van pilateslessen, geschikt voor ieder niveau.

Ontdek nu zelf het diverse aanbod van Yogapoint en ervaar hoe pilates kan bijdragen aan een betere conditie.

FAQ

Wat is pilates?

Pilates is een trainingsmethode die zich richt op het versterken van de spieren, het verbeteren van de flexibiliteit en het creëren van een goede lichaamshouding. Het is een holistische benadering van lichaamsbeweging die focust op het verbinden van geest en lichaam.

Is pilates bij Yogapoint Den Bosch geschikt voor beginners?

Ja, pilates is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bij Yogapoint in Den Bosch bieden we pilateslessen aan voor ieder niveau. Onze gekwalificeerde docenten zorgen ervoor dat je de oefeningen op jouw eigen tempo en niveau kunt uitvoeren.

Welke voordelen biedt pilates als aanvulling op yoga?

Pilates is een mooie aanvulling op yoga, omdat het helpt bij het versterken van de spieren en het verbeteren van de stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt voor een evenwichtige workout en kan bijdragen aan een betere lichaamshouding.

Wat voor soort pilateslessen worden er aangeboden bij Yogapoint Den Bosch?

Bij Yogapoint in Den Bosch bieden we een ruim aanbod van pilateslessen aan. Je kunt kiezen uit verschillende varianten. Er is voor ieder wat wils!

Wat kan ik verwachten tijdens een pilatesles bij Yogapoint Den Bosch?

Tijdens een pilatesles bij Yogapoint in Den Bosch kun je verwachten dat je werkt aan het versterken van je spieren, het verbeteren van je flexibiliteit en het creëren van een goede lichaamshouding. De docent begeleidt je stap voor stap door de oefeningen en zorget voor een veilige en ondersteunende omgeving.

Als je nog vragen hebt, ontvangen we die graag via het onderstaande email adres, telefonisch of via Whats’app. Onderstaand kun je de contactgegevens vinden. Hopelijk zien we je snel in één van de lessen in Den Bosch!

Yoga Point Den Bosch

Bordeslaan 475

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617