Lesrooster Bestelpagina

Wil je yoga in Dordrecht beoefenen? Kom dan naar yogastudio Yoga Point. In onze yogastudio beoefenen we verschillende vormen van yoga. Onze studio is modern en erkend. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt. Of je nu beginner bent of juist al gevorderd, wij helpen je met het beoefenen van yoga. Wij bieden verschillende workshops en cursussen aan. Mocht je bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn om je te ontwikkelen naar een yogadocent, dan is onze 500 uur yoga opleiding iets voor jou. Schrijf je meteen in voor een proefles yoga in Dordrecht of lees verder voor meer informatie over onze yogalessen.

Wat heeft yoga je te bieden?

Beoefen je yoga in Dordrecht, dan levert je dit veel op. Yoga komt van origine uit India, maar is geheel omarmd in Nederland. Als je yoga op de juiste manier beoefent, zal dit een positieve werking op zowel lichaam als geest hebben. Veel mensen die last van stress hebben, beoefenen yoga om hun stressniveau te minderen. Niet alleen heeft yoga op mentaal niveau positieve effecten. De oefeningen die je doet zorgen ook voor een sterker lichaam. Beoefen je yoga bij Yoga Point in Dordrecht, dan krijg je met verschillende oefeningen te maken. Rust en ontspanning is wat je te wachten staat als je yogalessen bij ons volgt.

Waarom yogales bij Yoga Point?

Kies je voor yogales bij Yoga Point, dan kun je vrijwel overal in Nederland bij ons terecht. Zo kun je ook yoga in Leidsche Rijn volgen, in Woerden, Utrecht en op diverse andere plekken. Onze studio’s zijn door heel Nederland verspreid. Je krijgt les van erkende docenten, die yogalessen van de hoogste kwaliteit aanbieden. Ook kun je voor verschillende soorten yoga bij ons terecht. Je volgt de lessen op een geschikt moment voor jou, maar kan ook deelnemen aan onze yoga online lessen. Kun je even geen yogales volgen, dan is het bij sommige abonnementen mogelijk om deze tussentijds stil te zetten.

Volg een proefles yoga in Dordrecht en schrijf je in

Wil je yoga in Dordrecht proberen? Schrijf je dan nu in. Bekijk het lesrooster voor onze actuele lestijden of meld je direct aan voor een cursus online. Wil je meer weten over onze yogalessen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 030 – 2271617 of mail naar info@yogapoint.nl. Kies ook voor yoga in Dordrecht bij Yoga Point en ervaar meer rust en ontspanning.

Ga naar homepage