Sita ter Horst

Sita ter Horst

Easy Vinyasa

Mijn naam is Sita. Ik heb een enorme liefde en passie voor de Vrouwelijke Energie en het creëren van safe-spaces voor mensen om elkaar te zien, te horen en te ontmoeten vanuit kwetsbaarheid, authenticiteit, liefde en acceptatie.


Wat ben je voor persoon en wat is jouw achtergrond en historie als yogabeoefenaar en yogadocent?

Ik heb een achtergrond in Social Work, verschillende lichaams & energiewerk trainingen gevolgd, zowel als Reiki Levels 1 en 2. Ik ben opgeleid Vinyasa Yoga docent vanuit de Dutch Yoga Academy bij Merel Martens, en zit in de afronding van de Internationale opleiding voor Yoga Therapie voor het Welzijn van Vrouwen (Womb-Yoga Therapy for women’s Health & Wellbeing) bij Uma Dinsmore Tuli.

Wat inspireert jou in het beoefenen en onderwijzen van yoga?

Met mijn werk nodig ik mensen uit om thuis te komen bij hun eigen innerlijke natuur en unieke zielsstroom.

Welke yogastijl onderwijs je en wat kunnen studenten verwachten van jouw lessen?

Bij Yogapoint Nijmegen geef ik Easy Vinyasa Yoga. Mijn lessen zijn gevarieerd en qua intensiteit veelal gericht op zachte flow.

Favoriete quote

“Voel je welkom, precies zoals je bent met alles wat er is.”

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.


Blog & Nieuws

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een gratis proefles!

Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29, 6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl