Najaarsactie: 10 lessen voor €90 en 20 lessen voor €160!

11 October 2023

Najaarsactie!

Dit najaar bieden we onze 10 en 20 lessenkaarten aan met een speciale korting. Geniet van 10 yogalessen voor slechts 90 euro en 20 yogalessen voor maar 160 euro. Kies uit veel verschillende lessen, waaronder Hatha, Yin, Vinyasa en Ashtanga maar ook Yoga Nidra, Breathwork en Meditatie!

Doe ook mee met onze Yogapoint Bingo!

Vanaf 15 oktober nodigen we jullie uit om deel te nemen aan de Yogapoint Bingo! Alle opbrengsten gaan naar het goede doel Yoga gives Back.

Yoga, een eeuwenoude methode die haar oorsprong vindt in India, is altijd al meer geweest dan alleen maar fysieke oefeningen op een mat. Het is een levensfilosofie die streeft naar balans, harmonie en het welzijn van zowel het individu als de wereld om ons heen.

Met die diepgewortelde overtuiging nodigen we je uit om deel te nemen aan de Yogapoint Bingo in Nijmegen, waar we ons in de laatste maanden van het jaar niet alleen in onze yogapraktijk verdiepen, maar ook een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen door samen te werken met het inspirerende goede doel: Yoga Gives Back.

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Yogapoint Nijmegen.

Namasté,

Yogapoint Nijmegen

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl